Tab Menu 8

Followers

Tuesday, July 19, 2011

Tahniah, sahabatku atas kelahiran cahaya mata sulongmu....

Tahniah buat sahabatku Noor Azlizawati @ Noor kerana mendapat cahaya mata perempuan pada hari ahad  (17/07/2011) seberat 2.9kg. Nama diberi Nur Dhia Zahrah....huh,sedap nama tue.....
Petang semalam lepas habis jer keje, Anor n d'geng pergi melawat Noor di Hospital Putrajaya...Ramai jugak yang datang melawatnya waktu itu.....tersenyum melerek Noor tgok rombongan kami......Alahai....seronok la katakan...Jadi, apalagi...nak dijadikan bahan cerita, Anor ambik kesempatan ini untuk tangkap gambar babynyer......klik2....
  

huh...lenanya Zahra tido

"Anor la pulak...kasi la Anor pulak pegang baby tue....nak gambar ngan baby gak"


hahaha......dpt jugak mama ain bergambo ngan Zahra

cium ckit!!!!!!!!
Tapi sayang baby tak nak bukak mata.....baby tido....(actually baby tak bleh buka mata coz cahaya terang kat luar tingkap)... 


zzzzzzzz!!!!!!!
Tak sangkakan....nasib baik Noor sempat makan KFC kat Alamanda hari Jumaat yang lalu, 2 hari sebelum bersalin.....takde la kempunan nanti...hehehe....ajer ngan yer....


Noor ( bertudung awning hitam) bersama kak ngah (rossellbloom.blogspot.com)

Anor n kak Ana (kasihkuabadi-ana.blogspot.com)

Pic blurrr.....ckit...sowey....

p/s: Selamat Berpantang buat sahabatku Noor....

Kalau suka like entri mama ain

6 comments:

TYNTHA LANA said...

turn anor bila plak?hehehehe

Noor said...

Anor dah lpas....kikiki

aNa said...

a'aahlah,nasib baik sempat mkn kfc dengan kite aritu kan??cuma pizza je tk sempat lagi.huuuhuhu lain tahun lah ye...

Noor said...

ha,tue la.....jimat la ckit...dah tgh bulan kan....

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

comelnyer....

suka bau baby..wangi...

Noor said...

hmmmm....mmg wangi....