Tab Menu 8

Followers

Wednesday, September 7, 2011

Raya Sakan sehingga ke Padang Besar

Hari nie dah mula keje...ermmm...sunyi sepi jer ofis hari nie memandangkan ramai yang masih bercuti lagi.Anor pun masih dibayangi dengan mood raya lagi...rasa cam nak sambung cuti raya lagi. Tapi cannot la...Ape2 pun tahun nie raya paling best bagi Anor. Dapat berkumpul bersama dengan family tersayang. Tambahan pula dapat tengok Ain pakai baju raya. Jadual raya pun penuh tahun nie...tak la dok melepak jer kat rumah tonton tv cam tahun yang lalu...



Speselnya tahun nie, al-maklumlah...dah seminggu raya kan...adik Anor, Caer nak balik ke Pendang, Kedah. So, buat trip la ke sana. Anor sangkakan ke Kedah, tapi rupanya perjalanan hari tue membawa anor sehingga ke Padang Besar. Hah, beraya sakan la di sana...beli perkakas dapur la, t-shirt, toto n macam2 la lagi. Dah seharian shopping di sana, walaupun masih ada tempat yang  tak dilalui lagi, hari pulak dah nak bawa ke senja, Caer pun belum sampai ke destinasinya lagi...maka kami sekeluarga bergerak ke destinasi yang sepatutnya dituju. Anor sekeluarga tiba di rumah hampir jam 3 pagi. Walaupun badan rasa letih dan mengantuk, Anor dan keluarga berasa puas beraya kali nie...

Dari Perak hingga ke Kedah,
Dari Kedah  hingga ke Padang Besar,
Hari Raya kali nie cukup indah,
    sampai mak ngan adik-adik tersenyum lebar.







Kalau suka like entri mama ain

7 comments:

mohd sasuke said...

hebak2...sronok beraye tahun ni..dasat2 smpai kat pdang besar..next destination??ahaha

sweetluvardini said...

wah..ne mmg raya sakan ne..hehe

Noor said...

mohd sasuke: nak tahu tgu raya tahun dpan la...sweetluvardini: raya kali nie mmg best sangat...syiokkkk habis!!!!

Alin Marlini said...

belum penah sampai pon ke Padang Besar...

~izan~ said...

bestnyer.tak penah smpai sana..lg meriah la yer raya tahun ni..bershopping lagi g hari raya hehe..

Noor said...

alin marlini: ni first time g sane...izan: kira2nya raya tahun nie tak dok umah la dah dok beraya umah org...alang2 dah sampai Kedah, terus la shopping ke padang besar...

NAZRUL AZAT said...

amendenye si caer tu p pendang?