Tab Menu 8

Followers

Friday, December 31, 2010

HAND PAPER SHREDDER


Haa........inilah pic Hand Paper Shredder yang aku katakan!!!!!!!!


 Dan inilah cara penggunaannyer...........


May be kat Malaysia masih belum berlaku sekerap cam kat luar negara, tapi utk kes curi identiti adalah mudah & pantas utk dilaksanakan. Cara paling berkesan ialah melalui bil lama yg u'all buang kat dlm tong sampah tue!!!!!!
Jadi sblm perkara nie berlaku kat batang hidung u'all sendiri,maka dapatkan HAND PAPER SHREDDER nie secepat mungkin!!!!!!
Kecik,ringan,portable & tak payah guna tenaga elektrik @ bateri. Cuma masukkan kertas & pulas sampai jadi cebisan halusan bak daun yang layu.
Eceh!!!!!!! Apa lagi? Jangan buang kertas2 tue sumer. Hancurkan!!!!!!! Muahahahaha!!!!!!!
Kalau suka like entri mama ain

4 comments:

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

salam anor..
tak sangka ada gadget mcm ni yek.. hehe.. kalau husband akak.. slip bank dia akan bakar bila dah terkumpul byk2.. akak pulak main koyak2 jek... hehe..

mohd sasuke said...

kih3..ade jugak gadget camni ye kak nor..=p

Tuan Penasihat said...

cerdik betul org yang cipta benda ni.
ada idea terpikir benda yang orang tak pernah pikir.

NAZRUL AZAT said...

baik koyak pakai jari jemari, baru kurus heheee